İsmailağa Mobil Aidat Sistemi

Hemen Katılmak İstiyorum!
 Hayır!

Katılmayı Düşünmüyorum

İsmailağa Câmiası Yurtiçi ve Yurtdışı Hizmetlerine dâimâ destek oldunuz. Bu desteğinizi artık “Mobil Aidat” sistemimiz ile çok daha kolay bir şekilde sunabilirsiniz.

Cep telefonunuzdan kısa mesaj olarak, boşluk bırakmadan ismailaga5 yazıp (5 TL ile 70 TL arasında vermek istediğiniz destek miktarını yazarak) 8071’e gönderin. Örneğin;

5 TL destek vermek için ismailaga5
10 TL destek vermek için ismailaga10
20 TL destek vermek için ismailaga20
30 TL destek vermek için ismailaga30
40 TL destek vermek için ismailaga40
50 TL destek vermek için ismailaga50
60 TL destek vermek için ismailaga60
70 TL destek vermek için ismailaga70

Gelen Mesajı EVET diyerek cevaplayın. Destek talebinizin işlendiğine dair yeni bir mesaj ile bilgilendirilecek ve İsmailağa Mobil Aidat Sistemimize kaydınız tamamlanmış olacaktır.

Bu kayıt ile desteğiniz her ay düzenli olarak cep telefonu faturanıza yansıtılacak, faturasız hattınızdan ise her ay 1 sefer bakiyeniz bulunduğu durumda bu miktar aidat olarak düşülecektir.

İsmailağa Mobil Aidat Sisteminden çıkmayı dilediğiniz zaman, yine bir kısa mesaj ile İPTAL yazıp 8071’e göndererek, mobil aidat sistemi üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.

Sisteme tüm cep telefolarından ve tüm operatörlerden katılabilirsiniz. Yalnızca yukarıda örnekte belirtilen miktarlarda destek sağlayabilirsiniz. Kısa mesaj metnini büyük-küçük harf önemsemeden yazabilirsiniz.

İsmailağa Mobil Aidat Sistemi ile ilgili tüm sorularınız için bizlere iletişim formumuzdan ulaşabilirsinz.

Dilerseniz 0850 811 7777 numaralı İsmailağa Derneği veya 0212 635 1126 numaralı İsmailağa Camii telefonlarını arayabilirsiniz.

Evet!

Hemen Katılmak İstiyorum!