16 Ağustos 2018, Yorumlar İsmailağa Kurban Kampanyası 2018 için yorumlar kapalı

İsmailağa Camii’ni merkeze alan müştemilâtıyla ilmî faaliyetlerden tebliğ ve davet faaliyetlerine ve sosyal yardımlara ulaşan hizmetlerimiz kapsamında İsmailağa merkez olarak vâcib kurban vekâletlerinizi kabul ediyoruz.

İsmailağa Kurbana Hazır

Resmî izinler alarak gerçekleştirmiş olduğumuz kurban organizasyonumuz bayrama hazır. Vekâletlerinizi çağrı merkezi numaramız yoluyla ya da online bağış sistemimizi kullanarak kolaylıkla iletebilirsiniz.

Kurbanlarınız, ülkemizin nezih kesimhanelerinde, ehil kasaplar eliyle, temizlik koşullarına riayetle kesilmektedir. Kesim esnasında vekâletleriniz tek tek okunmakta, fıkhî esaslara uygun hareket edilmektedir.

Kurbanlarınızla İki Ayrı Aşevimizin Et İhtiyacı Karşılanmaktadır

Bağışlamış olduğunuz kurbanlarınızın etleri, biri Avrupa, diğeri Anadolu yakasında faaliyet göstermekte olan iki ayrı aşevimizin bir senelik ihtiyaçları kapsamında değerlendirilmektedir. Aşevlerimiz; talebe ve ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak her gün ortalama 3000 kişilik sıcak yemek ikramında bulunmaktadır.

Kurbanlarınızın etleri ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerin hanelerine de sene boyunca ulaştırılmaktadır.

Talebe Yetiştirmenin Fazîleti

İlmî müesseseleri destekleyen, ilim yolunda bulunanlara yardımcı olup onların ihtiyaçlarını karşılayan kişi, onların elde edeceği fazîlet ve ecirlere de ortak olur. İhtiyaç sahiplerini gözetmek, İslâm’ın temel esaslarındandır. İhtiyaç sahipleri ve yolculara ikram etmek, dînimizin üzerinde önemle durduğu, hayatî bir konudur. Bağışta bulunan mükellefler, bu yolla talebelerin yetişmesine katkıda bulunmuş olacak ve ilmî faaliyetlerden hâsıl olacak ecir ve mükâfattan da hissedâr olma imkânına kavuşacaklardır.