6 Nisan 2016, Yorumlar 0

İsmailağa Cemaati olarak her yıl Nisan ayın da tertib edilen umre proğramı, bu sene 3 Nisan – 21 Nisan 2016 arasında gerçekleşiyor. Umre kafilesi Efendi Hazretlerimizin eski ihvanı ve dostlarından oluşan İsmailağa Heyetinin riyasetinde hareket ederken, cemaatimizin güzide hoca efendileri de ekseriyetle bu kafileye eşlik ediyorlar.

Her gün sohbetler ve toplu tavafların yapıldığı umre yolculuğunda Medîne için en az 8 gün ayrılarak, burada Mescid-i Nebevî’de aralıksız 40 vakit namazını kılma sünnetinin yerine getirilmesi, bunun müjdesine de ulaşılması hedefleniyor.

Umre kafilesi bugün (3 Nisan 2016 Pazar günü) yola çıkıyor. İlk umrenin gece saatlerinde yapılması bekleniyor. İnşâallâh geçen senelerde olduğu gibi kafilemizden haber aldıkça web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan bunları paylaşıyor olacağız. Lütfen İsmailağa’nın resmî adreslerini takip ediniz.

İsmailağa Umresi 2016’da İlk Umre Yapıldı

İsmailağa Cemaati Umresi kâfilemizden haberler gelmeye başladı. 2016 yılı İsmailağa Cemaati Umresinde ilk umreler yapıldı. Umrecilerimiz dün (03.04.2016 Pazar) İstanbul Atatürk Havalimanından Cidde Kral Abdülaziz Havalimanına, oradan da Mekke’ye intikal etmişlerdi.

Cemaatimizin önde gelen hoca efendilerinin iştirak ettiği umre seferi Hasan Efendi ve Mustafa Efendi riyasetinde gerçekleştiriliyor. Umrecilerimizin 21 Nisan 2016 günü yurda dönmesi bekleniyor.

İstanbul Merkezimize ulaşan fotoğraf ve videoları https://umre.ismailaga.org.tr  adresindeki İsmailağa Cemaati Umresi Web Sitesinden takip edebilirsiniz.

İsmailağa Umresi Web Sitesi – İsmailağa Cemaati Umresi 2016 ilk Umresini Tamamladı Haberi  >>>

İsmailağa Umresi Web Sitesi – İsmailağa Cemaati Umresi 2016 ilk Umresini VİDEOSU >>>

ismailaga-cemaati-umresi-2016-ilk-umre_25